Onze specialisten in actie
projecten waar we trots op zijn

Wij zetten ons al jaren in voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Hieronder vindt u een aantal cases van ons werk. Een overtuigender bewijs van onze kwaliteit, veelzijdigheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid kunnen wij ons niet wensen.

Waar kunnen wij u mee helpen?
Ontdek de vele mogelijkheden en maak kennis met ons.

Renovatie woonhuis Vinkeveen

Dit woonhuis is volledig gerenoveerd. Dit project had een looptijd van 7 maanden. Eerst is alles gedemonteerd en de elektrische installatie is geheel vernieuwd conform de huidige eisen. Uiteraard met domotica. De verlichting is geheel in LED aangebracht. De data en geluidsinstallatie zijn geheel vernieuwd en in een centrale kast samengebracht. Dit allemaal naar de wensen van de klant.

Data installatie kantoorpand in Naarden

Voor een opdrachtgever in Naarden hebben wij een data installatie aangelegd in 2 fases. De totale looptijd van het project was 2 maanden. Met behulp van glasvezelbekabeling is er eerst een verbinding gemaakt vanuit de serverruimte naar een kantoor aan de andere kant van het pand. Omdat het een verzamelgebouw betrof en de afstand meer dan 120 meter was, hebben we er een Patch kast naast gebouwd. Nu zijn deze kantoren intern met elkaar verbonden en draait er slechts één systeem.

Elektrische installatie in monumentaal pand

Voor een opdrachtgever in Rotterdam hebben we een elektrische en data installatie gemaakt in een monumentaal pand aan de Westersingel. Omdat de plafonds intact moesten blijven, hebben we de vloer eruit gehaald en een compleet nieuwe installatie aangebracht met een nieuwe verdeelkast in de kelder. De totale looptijd van het project was 5 maanden.

Retail winkel op PC hooftstraat te Amsterdam

Op de PC hooftstraat te Amsterdam is een oude winkel in zijn geheel gedemonteerd en opnieuw opgebouwd. De vloer is een LED vloer waar filmpjes op geprojecteerd kunnen worden. De looptijd bedroeg in totaal 1 maand.

Ook benieuwd naar wat we allemaal voor u kunnen doen?
Neem dan contact met ons op.